Esat Demir İlkokulu

Vizyon: "Bilgi çağının gerektirdiği, bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımının yanı sıra, bu bilgi ve beceri ve teknolojiyi yaratıp üreten bireyler yetiştiren, Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktadır."

Misyon: "Tüm öğrencilerin eğitilebilir ve öğretilebilir birer birey olduklarını düşünerek, bilgili, becerikli, ahlaki açıdan gelişmiş, üreten, toplumu ileriye götürmede öncü olacak 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için varız..."

Başarılar: 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması İlçe Birinciliği, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması İlçe Birinciliği, Sağlıklı Gelecek Sağlıklı Nesil Resim Yarışması İlçe Birinciliği

Saatler: 08.30-14.30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://esatdemirilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. 429 SK. NO 1 TUTAK / AĞRI

Yerleşim Yeri - Şehir

Adres - YENİ MAH. 429 SK. NO 1 TUTAK / AĞRI

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezindedir.